Kinderen lopen weg

Kinderen lopen weg

Lili en Howick een rookgordijn voor de dividend belasting afschaf. Of worden nu ineens correct? Laten we het eerst eens even hebben over het wel of niet uitzetten. Nou daar kan ik simpel in zijn. Iedereen die hier mee te maken heeft gehad treft schuld. Te lang, te weinig, te gek voor woorden. Natuurlijk wil een moeder het beste voor haar kinderen, en dat kan ik haar toegeven. Maar om ze zo lang in onzekerheid te laten is niet goed. Maar dan hebben de instanties hopeloos gefaald. Deze hadden moeten erkennen, en herkennen dat ze binnen een half jaar hadden moeten vertrekken. Maar pappen en nat houden zijn we goed in. De rechterhand heeft geen idee wat de linker hand doet. Maar om nu ineens op je strepen te gaan staan slaat helemaal nergens op. Alle leed dat is aangedaan nu nog een keer een factor tien verhogen. Natuurlijk kun je deze niet meer terug sturen. Deze zijn wel geïntegreerd in onze samenleving. Deze gaan geen vuurtje stoken midden in de woonkamer. Maar zullen verder opgroeien als Nederlanders. Maar wie kunnen we wel uitzetten?

Alle die wachten op een verblijfsvergunning die gestolen hebben.

Hup, jammer joh, voor jou geen plaats hier.

Alle die wachten en verkrachtingen hebben gegaan.

Jammer joh, opzouten.

Alle die wachten en aan mensenhandel hebben gedaan.

Direct eruit.

Alle die wachten meisjes hebben besneden.

Tsjop tsjop, en terug met grote spoed.

Alle die wachten en haat prediken jegens de ongelovige. (ook die niet wachten)

Eruit!

Alle die gebouwen kraken en illegaal verblijven in Nederland.

Kunnen allemaal terug.

Deze acties kunnen allemaal worden uitgevoerd voordat de helden twee kinderen uitzetten.

Alle die Nederland respecteren, en alle vrijheden hier aankunnen… WELKOM!

About The Author

Martin van Gijn

Other posts by

Author his web sitehttp://martinvangijn.nl

08

09 2018

Your Comment