We zijn goed bezig

 

We zijn goed bezig

Moslims die uit Nederland vertrekken om in Syrië te vechten worden na terugkomst weer keurig opgevangen. Krijgen een cursus hoe het niet moet, dat vrouwen geen deurmatten zijn waar je alleen overheen gaat als je behoeftig bent. Gewoon weer een basis inkomen krijgt, en verder kan met je bekrompen leven. Anders is het als Jan kaas (Jitse Akse) naar Syrië vertrekt om wat dingen op te schonen. Hij doet in principe niets anders, maar dan voor de tegen partij. Bedoel tegen de IS strijden. Met zo’n gedachte zijn we met 1000 van deze mensen zo van de ellende af. Maar nee, deze moet worden gestraft! Ja maar wacht eens, onze minister heeft gezegd dat wij in oorlog zijn met IS. Dus elke klap is een goede klap toch? Wij vliegen met onze vliegtuigen heen en weer om doelen aan te vallen. (alle twee) En dat is toch met de botte bijl. Bedoel we praten over precisie bommen, maar die bestaan niet volgens mij. Maar onze Friese held pakt ze één voor één en dat mag niet. Alleen de slechteriken, maar nee dat mag niet. Dus we zijn op “papier” in oorlog minister Rutte! Net zoals de 1000 euro voor iedere werkende mens een papieren belofte was. (zeur je daar nog steeds over) Ja dat doe ik. “We” gaan het allemaal oplossen. Ouderen zorg, alle zorg. Kosten omlaag, milieu, vervuiler betaald. Maar ik wil weten wie “we” zijn, want dan kan ik die aanspreken. Kan iemand mij 5 dingen opnoemen die beter gegaan zijn door dit kabinet? Eigen risico? Omhoog. Zorg, minder. Inwonende mantelzorgers moeten zelfs meer belasting betalen. Bejaarden? Moeten weer op zichzelf gaan wonen. Zelfs al ben je 95 jaar. Accijnzen omhoog van frisdrank, alcohol, sigaretten, benzine en alle andere brandstoffen. Bekeuringen omhoog, zelfs meer dan dubbele als in Duitsland, Maar ja, die hebben Merkel. Banken zijn nog steeds het beste in het uitbetalen van bonussen. Politiek zijn er weer talloze leugens verteld, en informatie achtergehouden. Maar wat hebben bereikt op milieu gebied/ Buiten het auto pesten. We hebben de plastic tas verbannen. Wat fantastisch. De wereld staat in de fik, en wij hebben het verplichte betalen voor het plastic tasje ingevoerd. Toch wat bereikt nietwaar?

Winkeliers, vraag gewoon 1 cent voor dit tasje. Je kunt het bedrag weer aftrekken bij het afronden van de totaal rekening. Dan kost het weer niets. Dit is dan alvast weer opgelost.

About The Author

Martin van Gijn

Other posts by

Author his web sitehttp://martinvangijn.nl

16

01 2016

1 Comments Add Yours ↓

The upper is the most recent comment

  1. Maya #
    1

    om van te huilen 🙁Your Comment