We zijn boos!

We zijn boos!

Het Nederlandse volk is boos. Boos omdat hun stem niet telt. Boos omdat hun stem niet overkomt. Boos omdat hun stem niet gehoord wordt. Waarmee de vluchtelingen de druppel waren. De emmer was al jaren vol over alle leugenachtige praktijken van onze bestuurders. Wat!!! Ja u leest het goed. Niet de waarheid gesproken, verkeerd geïnformeerd, niet juist medegedeeld, vergeten te noemen. Of gewoon helemaal vergeten. Dan ga je toch denken dat er een vreemd virus is binnengelaten. Het lieg maar raak virus. Trek je niets van anderen aan virus. Ikke ikke, en de rest kan stikken virus. Sinterklaasje kom maar binnen zonder zwarte piet graag virus. Allemaal laag geschoolden die op Wilders stemmen, allemaal dorpsgekken, allemaal onderlaag van de bevolking types. Ja, dit is wat ze graag doen geloven. Maar het zijn er wel veel dan. Nooit geweten dat 30 % van Nederland hieruit bestaat. En of je nu voor of tegen Wilders bent, hier is toch wel duidelijk dat mensen hier niet voor niets voor kiezen. Blijkbaar hebben ze het helemaal gehad met het kabinet. 

Blijkbaar maakt het kabinet het ook niet uit wat uw mening is. Dat komt later wel weer vlak voor de verkiezingen. Ons geheugen is niet zo goed inderdaad, en willen de minder leuke dingen snel vergeten. Vlak voor de verkiezingen laat je wilders iets geks zeggen, zoiets van alle Marokkanen eruit. En het kiezersvolk is weer snel terug bij de gevestigde partijen. En dat handje vol volhardend hebben net te weinig stemmen om echt iets te kunnen veroorzaken. Zij dronken een glas, zij deden een plas, en alles bleef zoals het was. En natuurlijk laat je geen vluchtelingen buiten staan, natuurlijk bied je ze onderdak en eten. Geen Nederlander laat ze buiten staan. Een gezin, kinderen. Nee, dat doen wij niet. Er lopen ook rad draaiers bij, en waarschijnlijk een paar met slechte bedoelingen. Die zul je ook moeten filteren, natuurlijk. Maar waar de mensen boos om zijn is dat hun stem in de wind wordt geslagen. Voordat er ook maar iets te stemmen valt is er al voor jou beslist. Daar zijn de mensen kwaad over. Mensen zijn kwaad omdat de democratie ver te zoeken is. Machteloosheid alom. En het valt mij nog mee zelfs. En laat de mensen maar eens echt kennis maken met deze nieuwkomers. Maar dat mag niet. Niemand mag erin. Alleen een paar uitgezochte vluchtelingen komen in beeld als zijnde uitgenodigd door een Nederlands gezin in Apeldoorn. het viel mij alweer direct op dat er geen vrouwen bij waren. Allemachtig, doe het is andersom. Laat de mensen binnen op de kampen. Informeer de nieuwkomers waar ze nu zijn. Waar ze zich aan moeten houden. Wat hier de regels zijn. En ook de sancties! Niet aanpassen betekend automatisch het verwijderen uit Nederland. Wees duidelijk! Maar het nieuw Amsterdams peil staat tot de lippen. Deltawerken helpen niet meer, er vallen gaten in de dijk. Alle tien de vingers zijn niet meer genoeg om de gaten te dichten. En blijkbaar zijn alle andere problemen ineens als sneeuw voor de zon verdwenen. Blijkbaar is er zat geld beschikbaar om alles te betalen. waarom hebben al die ouwetjes op een houtje zitten bijten dan. Ik wil iets weten, waar is die geheime pot, en hoeveel zit er nu in? We worden met z’n allen voor de gek gehouden, en weet je wat? We geloven het niet meer. Teveel toevalligheden, teveel gekonkel en leugens.

We zijn boos, heel boos!

About The Author

Martin van Gijn

Other posts by

Author his web sitehttp://martinvangijn.nl

02

11 2015

5 Comments Add Yours ↓

The upper is the most recent comment

 1. Theun de Groot #
  1

  Helemaal raak; het gaat niet om de vluchtelingen die de (radicale)islam ontvluchten, als er mensen in je staat staan zonder eten, drinken, behuizing, dan help ik, simpel. Het gaat om het gemak waarmee de burger gepasseerd wordt; de bovenonsgeplaatsten dirigeren deze arme sodemieters ver weg van henzelf naar plaatsen waar de bevolking niet weet wat ze met zo’n toevloed moeten, dit allemaal uiteraard zonder volksraadpleging. En ja dan die Wilders; deze pipo is een nep-Fortuyn, die in Nederland de functie van bliksemafleider vervult. Deze meneer saboteert als het erop aankomt bewust de mogelijkheden om regeringsverantwoordelijkheden te dragen.
  dit land is reddeloos verloren

  • Martin #
   2

   Ik ben heel blij dat u de functie van Wilders ook herkend, dan zijn we nog niet verloren….

 2. Pieter_holland #
  3

  Spreek voor je zelf, ik ben helemaal niet boos!

  Je kun toch niet verwachten dat er bij elke wissewasje de bevolking betrokken wordt?
  Daar hebben we een tweedekamer voor gekozen.

  • 4

   Misschien zijn de mensen daarom boos. iemand kiezen waar je iets van verwacht, en niet uitkomt. Maar als je dorp ineens met 50 % groeit zoals laatst is dit misschien geen wissewasje. En het is mens onterend om deze mensen jaren lang te laten kamperen. Dit moet je niet willen.

 3. m.a.m. de Boer #
  5

  Wat is dat toch voor een misvatting over ”democratie”?
  Wij wonen in een PARLEMENTAIRE democratie.
  Het zijn nu de raddraaiers die het debat gijzelen en als minderheid hun zin afdwingen.

  Ik ben boos op die mensen die er niets van snappen en eigen rechter spelen.
  Noodopvang van asielzoekers is vastgelegd in internationale verdragen sinds 1951.
  (na de oorlog dus)

  Dezelfde verdragen die mensenrechten beschermen. Ofwel, recht op onderwijs en vrijheid van meningsuiting. De raddraaiers zijn daar tegen, dus. Sluit ze dan maar tijdelijk op , zonder bed/bad/brood, laat staan een proces of advocaat.
  Daar hebben ze zelf om gevraagd.

  En dat neoliberaal beleid (incl Wilders dus, is ook rechstreeks VVD) in het verkeerde keelgat schiet, sja… daar is voor gekozen. En niet door de asielzoeker.Your Comment