Rookwaar uit het zicht op verkooppunten

Uit het zicht anders is de verleiding te groot…. Nu zie ik nergens in de winkel wiet verpakt staan, cocaïne of andere drugs. Toch gebruikt men er vrolijk op los. Terwijl er nergens reclame voor is. Er staat ook nergens dat je moet liegen, en de boel in de maling nemen. En toch is dit heel gebruikelijk in de politiek. We gaan het volk steunen met lastenverlichting, en vervolgens gooien we de BTW omhoog. Dit is toch een leugen? En daar gaan we weer, waar is de duizend euro voor iedere werkende mens. Van de Europese gemeenschap gaan we veel voordeel hebben. Tis niet waar! Nou zij kikken en wij storten. Meer blauw op straat. Helemaal verkeerd begrepen…. Dronken is ook blauw. Begrijp het dan eens! De zorg gaat efficiënter werken…echt? Ja, en dit gaan we controleren door iedere minuut op te laten schrijven. En dan gaan een stel nieuw aangenomen managers het controleren. En de patiënten dan? Welke patiënten? Maar gelukkig hebben ze weer iets gevonden om al bovenstaande problemen te verdoezelen. Zakken vol met zand in de ogen strooien. Zoveel zand is er in heel de Deltawerken nog niet gebruikt. Maar de politiek komt tekort, echt waar.

About The Author

Martin van Gijn

Other posts by

Author his web sitehttp://martinvangijn.nl

20

06 2015

Your Comment