Paul zonder Witte

Zat ik nog even Paul zonder Witte te kijken, en val je toch van de ene verbazing in de volgende. We weten natuurlijk dat advocaten hun client moeten verdedigen, en dat deze daar recht op hebben. Want we leven in een rechtstaat, al zal u daar soms niet veel van merken. Met dank aan Saskia Belleman, die het een en ander via twitter tot een spannende feuilleton wist neer te zetten. Ik heb het over Bonnie en Clyde. Meneer Plasman had in al zijn wijsheid bedacht dat het beter was om geen excuus te maken tegenover de slachtoffers. Want anders zouden ze misschien denken dat het niet gemeend zou zijn. En dat de slachtoffers daar later over gingen nadenken, en dan misschien in een nog groter gat zouden vallen als dat zij al in zaten. Allemachtig, die man gelooft in zijn eigen leugens! Het is je klant, maar moet je daarom de slachtoffers ook nog op deze manier “af plassen” meneer Plas paal? En nee, de moeder werd niet vastgebonden met baby op haar schoot. Geheel onjuist! 

Ze was eerst vastgebonden bedreigt en onder het bloed toen ze de baby weer mocht vasthouden. Precies, dit is veel humaner dan het het eerste. En iemand een paar keer steken, en dan in de kofferbak gooien, en ergens dumpen in een bos. Vervolgens daar toedekken met bladeren en takken was alleen maar gedaan om haar beter vindbaar te maken. We begrijpen het, hoe konden we er zo naast zitten. dank voor deze uitleg meneer Plaszak, oh sorry. Maak ik alweer een vout, het was toch Plasman? En een pan (netje) van 1,2 kilo, van aluminium valt ook best mee. Wat kan je daar nu mee uitrichten? Nou als het toch geen kwaad kan, mag ik dan u even apart spreken met de koekenpan van aluminium. En kijken hoelang het duurt dat het bloed uit uw hersenpan spuit? Dan nog Frits Wester, Hormonen gieren door de keel. 50 vaagheden van politiek zullen we zeggen. Och gut oh gut. Meneer Rutte Kunnen de Syrië gangers beter sterven in de strijd? Dit was toch in eerste plaats het mooiste wat je kan beleven? 86 maagden, melk en honing? Je moet ervan houden….melk en honing. Zijn het niet eerder de zieke keuzen die zijn opgemaakt door dit politieke leugenzak stelletje. Of worden het toch 50 leugens van de politieke parasieten? Frits, koop er een motor bij. Dan is het compleet. Echt geloof me, je zult zo gelukkig zijn. Ad Visser komt ook nog op de valreep binnen huppelen. Je kan zeggen wat je wilt, hij was echt hip in 1970. Gooit direct nog een leuke opmerking over de aluminium pan op tafel. Ja die zagen we niet aankomen. Ik kom net van het boekenbal, het is niet waar? Maar kom je dan niet veel te vroeg binnen? Dan had je toch op de valreep straal bezopen binnen moeten donderen. En al lallend over tafel moeten vallen? Ad een boek, nee toch. Ik zie het allemaal weer voorbij komen, Mud met zijn tijgerpoot, Garry Glitter, ach gut. Dat mag ook al niet meer. Toch iets teveel glitter in verboden gaatjes… “Dirty old man” was ook een hele goede. Maar helaas, gaat daar het hele boek niet over. Dat had ik nu leuk gevonden!

About The Author

Martin van Gijn

Other posts by

Author his web sitehttp://martinvangijn.nl

07

03 2015

Your Comment