President als oorlog misdadiger

President als oorlog misdadiger

Het is al weer twee dagen geleden, maar het gevoel dendert voort. Zoveel onschuldige mensen en kinderen met één druk op de knop om het leven gebracht. Het is niet te bevatten hoor je dan. Maar eigenlijk kunnen we het maar al te goed indenken. De spanning voor je op vakantie gaat. De kinderen die het aanvoelen, en dreinerig zijn of vervelend. De laatste dingen. Tijdschakelaar op de verlichting. Krant tijdelijk stopgezet. Koelkast leeg, tickets uitgeprint. Koffers wegen, labels aanbrengen met het adres. Ook binnenin de koffer mochten ze kwijtraken. Vragen aan de buren of ze de vuilnisbak buiten zetten. Is de taxi geregeld, of de lang parkeren plek. En dan op weg. Het inchecken, nog even wat drinken en wat eten. Wachten op de gate, en dan is daar de altijd onverstaanbare stem die allerlei meldingen heeft die je absoluut niet kunt verstaan. Er staan mensen op, en ook jij staat op. Alle kinderen bij elkaar? Paspoorten gereed? Vriendelijk lachend staan ze u op te wachten in het vliegtuig. Plaatsen opzoeken, bagage in de vakken en dan onderweg. De instructie, je kijkt elkaar aan. Beetje spannend, maar leuk. De kinderen zijn nog wat beweeglijk, maar straks een film. Dan een paar mensen op de grond die spreken in het Russisch. Ze zijn zo blij met hun pas verworven leger outfit. Ze voelen zich echt man, geleid door iemand met een nog grotere ego. En nog meer kleurtjes op zijn jasje, en misschien nog sterretjes ook. Het is de hoofd papegaai die een splinternieuw speeltje heeft gekregen van iemand met een nog groter ego. Hij is baas van een heel groot samengesteld land. Een echte narcist, hij vindt zichzelf geweldig. Een echte wereld leider, een killer! Nergens is het zo geweldig, en de leugen regeert. Groter en meer, en wie lief is krijgt raketten zo veel als hij wil. Want voor jou is een mensenleven niets waard. Als ze voor jou moeten sterven moet dat maar. Een snerpend geluid uit de verte dat snel naderbij komt. Iemand kijkt uit een raampje en roept iets. Een flits, en dan niets meer. De raket treft zijn doel. Het is een oneerlijke strijd. Geen enkele verdediging! Het vliegtuig wordt uiteen gereten. Tegen de driehonderd gelukkige mensen nemen het op tegen één raket. Kansloos zijn ze, zij zijn het slachtoffer van een paar gewetenloze moordenaars. Ben je trots Poetin? Is het dit alles waard. Hoelang moet de wereld nog lijden onder zulke mensen? Gewetenloze hufters, hufters regeren de wereld. Welke daad is nog erger dan deze? Hij komt in de top tien. Dat is zeker. Wanneer stoppen we met de ja zeggers, en gedogen. Wanneer stoppen we met geschokt te zijn, en pakken deze mensen op voor levenslang.
Mijn medeleven aan al deze mensen die achter blijven.
De gedachten zullen minder worden, maar vergeten nooit.

Президент как военного преступника

Это было два дня назад, но чувство грохочет на. Так много невинных людей и детей привлечены к жизни с одним нажатием кнопки. Непонятно, чтобы услышать то. Но на самом деле мы можем очень хорошо себе представить. Волнение собираетесь в отпуск. Дети, которые чувствуют, и ныть или раздражающие. Последние вещи. Таймер на свет. Газета приостановлено. Холодильник пустой, билеты печатные. Чемоданы дороги, добавить ярлыки с адресом. Также в багажнике может потерять их. Попросите соседей, если они вынести мусор. Такси устроен, или долгосрочная автостоянка. А потом идти. Заезд, выпить и немного еды. Ожидание в ворота, а затем всегда есть тот же голос, что есть все виды сообщений, которые вы не можете понять абсолютное. Есть люди, и вы также на. Все дети вместе? Паспорта готовы? Дружелюбная улыбка они ждут вас в самолете. Посмотрите места, багажные боксы, а затем идти. Инструкция, вы посмотрите друг на друга. Бит интересно, но весело. Дети являются одними мобильного, но вскоре фильм. Тогда несколько человек на земле, кто говорит на русском языке. Они настолько довольны своей недавно приобретенной военной одежде. Они чувствуют настоящие мужчины, во главе с кем-то с еще большим эго. И больше цветов на пиджаке, а может быть, даже бенгальские огни. Это главный попугай получил совершенно новую игрушку от кого-то с еще большим эго. Он является главой очень большой страны составил. Истинный самовлюбленный, он думает, что он здорово. Истинный мировым лидером, убийца! Нигде это так здорово, и управляет ложь. Больше и больше, и тот, кто любит становится ракет столько, сколько он хочет. Потому что для вас является человеческая жизнь ничего не стоит. Если у них есть, чтобы умереть за вас пусть будет так. Пирсинг звук на расстоянии, что не за горами. Кто-то, глядя из окна и кричит что-то. Вспышка, а затем не более того. Ракета удара в цель. Это несправедливое бой. Нет обороны! Самолет расчленен. Тремя стами счастливых людей принять на ракете. Вероятность они есть, они являются жертвами нескольких недобросовестных убийц. Гордитесь ли вы Путина? Стоит ли все это. Как долго будет мир по-прежнему страдают от таких людей? Недобросовестные ублюдки, ублюдки править миром. Какие дело хуже, чем это? Он находится в первой десятке. Это уж точно. Когда мы остановить; нет Сайерс и терпимости. Когда мы перестанем быть шокированы и захватить этих людей на всю жизнь.
Мои соболезнования всем тем людям, которые остаются позади. Мысли будет меньше, но никогда не забывайте.

 

About The Author

Martin van Gijn

Other posts by

Author his web sitehttp://martinvangijn.nl

19

07 2014

0 Comments Add Yours ↓

The upper is the most recent comment

  1. H. van IJperen #
    1

    Laten we dat heerschap nog eens op de koffie vragen.
    Mooi geschreven.Your Comment