Correcte Volkert

Correcte Volkert

Het is toch fantastisch dat Volkert verder kan met zijn leven. Want ja, volgens onze wetgeving is alles nu koek en ei. Zijn straf volgens de huidige maatstaven vergeven en vergeten. Ook nog een model gevangene, en zelfs nog veel meer boefjes daar bijgestaan met allerlei vervelende zaken. Je kunt je toch geen beter mens voorstellen. Iemand vermoord om zijn gedachten en uitspraken. Vrijheid van meningen uiting. Ach kom, daar maak je toch zo een eind aan met vijf kogels. Vervolgens zeg je niets, en wordt beloond met strafvermindering. Iedereen is zeer politiek correct, en alles moet vlotjes verlopen. Vrouw, kind, hondje huisje. En die moeten toch opgroeien in een groene omgeving. De burgemeester himself komt verslag doen in de bijeenkomst voor de bewoners. Reporters interviewen de brave burgers die uit het gebouw stappen. En dragen hem allen een warm hart toe. Je zou hem eigenlijk graag als buur naast je willen hebben. Kijk eens wereld, wat politiek verdraagzaam ik ben. Werkelijk niet één verkeerd woord. Is het niet fantastisch, hup Holland hub. U gelooft het allemaal?

Eens kijken als ze uw kind een kogel door het hoofd schieten, of het dan nog zo geweldig is allemaal. Iemand vermoorden om zijn politiek denken. De grootste misdaad die je kan begaan voor mijn gevoel. Was het echt allemaal zo? Of is er meer? (klik)

 

About The Author

Martin van Gijn

Other posts by

Author his web sitehttp://martinvangijn.nl

12

06 2014

Your Comment