Mijn nickname overleden

Mijn nickname overleden

Wubbo, te vroeg overleden. De geest sterker dan het lichaam. Je bent een eind gekomen om dit met daadkracht te bewijzen. Dat er naast de koude wetenschap ook nog zoiets bestaat als harmonie met de elementen. En je hebt het best lang weten uit te stellen. Want zonder die wilskracht had het denk al veel eerder tot een eind gekomen. Is het ook een einde? Of ga je daar verder Wubbo? Ik denk het wel, niets laat je tegenhouden in jou inventief denken. Een groot voorbeeld op een heel breed spectrum kun je wel zeggen. Ik zag je deze week dansen op muziek van de ‘the boss’. YouTube, waar anders. The boss is je komen halen, en troost je. Hij komt voor ons allemaal. Het tijdstip weten we niet. En dat is maar beter ook zo.
En bedenk: “op het eind wint er niemand”
Rust in vrede Wubbo.

About The Author

Martin van Gijn

Other posts by

Author his web sitehttp://martinvangijn.nl

18

05 2014

Your Comment