Europese verkiezingen, komt u ook?

Europese verkiezingen, komt u ook?

Plotselinge uitzending van oude video Pim Fortuyn. Goh interessant denk je dan. Ga ik eens even kijken. Dat Pim eigenlijk o zo pro Europa was. En dat hij zo vooruitziende blik had. En wat goed dat hij zijn tijd ver vooruit was. Zo vlak voor de verkiezingen. Is het toeval of de welbekende manipulatie van het rode blok. Ze konden hem wel het graf inkijken destijds. En nu hem er weer uittrekken als het ze goed uitkomt. Walgelijk! Regelrechte manipulatie van het Nederlandse volk. Gadverdamme wat min is dit. Dachten ze dat we volledig achterlijk zijn met z’n allen. Over lijken gaan? Het is de vleesgeworden gedachte met deze zet. Werd nog leuk aan elkaar gepraat met nog meer beeld manipulatie. Nu ineens de ziener van Nederland, voor Nederland. „ ik ben er kapot van” weet u nog. Ik ook, om deze man nogmaals te vermoorden. Zo had hij dit zelf waarschijnlijk gevoeld. Gaan we dit ook met Wilders doen over twintig jaar. Als we voor of tegen de sharia moeten stemmen? Als we deze aarde willen redden zullen we toch echt met de neuzen dezelfde kant op moeten lopen. En zorgen dat we op een hoger niveau komen. En dan praat ik over geestelijk en techniek. Maar stel dat we de andere kant opgaan. Techniek in de ban doen, geen muziek. Vrouwen zijn alleen nog maar slaven die kinderen mogen baren.

We geloven nog maar één ding, en mogen nog maar in één ding geloven. Armoede is goed, en we kunnen vasten met z’n allen. Want ja, er is toch niets te bikken. Met een os, en kromme tak met bijbehorende steen als ploeg gaan we al die mondjes niet voeden op de aarde. Maar dan in 2028 verschijnt er een stuk rots aan de hemel. Een zogenaamde aardscheerder. Nu is uitgerekend dat deze tussen de aarde en de maan door zal vliegen. Althans voor nu. Maar als deze onderweg ergens een lichte tik krijgt van een ander rots-je kan het zomaar zijn dat de koers ineens heel anders zal worden. Het effect is gelijk aan de dinosaurus killer. Wat hebben we aan deze informatie? Dat als we niet in staat zijn om voor deze tijd samen te werken. En een geloof aanhangen dat het niet zo nou neemt met de ruimtevaart. En eigenlijk helemaal niets van techniek moet weten, de oplossing zich vanzelf aandient. De wil van god? Het is maar hoe je erover denkt. Ik kies voor de mensheid, ik heb er nog “geloof” in. Klik hier voor de aardscheerder.

About The Author

Martin van Gijn

Other posts by

Author his web sitehttp://martinvangijn.nl

21

05 2014

Your Comment