De E sigaret

De E sigaret

Drie miljard omzet het afgelopen jaar. Aha, dit moet belast worden. wat krijgen we nu? Zijn al die brave burgers ineens goed bezig. Kopen geen tabak meer, want daar word je ziek van, en kost allemaal veel te veel. Dus waar jullie nu jarenlang om zeuren gaat daadwerkelijk gebeuren. En die verhoging steeds van de accijnzen was toch om het roken te ontmoedigen? Dus wat is jullie probleem nu Europa? De inkomsten? Ja, die ga je missen. Maar dit is wat jullie wilde, met z’n allen aan de verdamper. En ik zag zelfs de mogelijkheid om de pijn stillende en geest verruimende  middelen te verdampen. Maar het vingertje uit Brussel staat alweer recht overeind. We zullen jullie wederom helpen. Belasten die spullen, omdat, omdat…. ja waarom eigenlijk nog? Om jullie zakken verder te vullen, dat is duidelijk. Maar hoe ga je dit invullen? Ik denk dat ik dat al weet. Je stelt allereerst een commissie in die precies doet wat jullie willen.

Er komt een onderzoek dat E roken niet zo gezond is als dat de FDA doet geloven. Dat meestomen heel gevaarlijk is. Dat de batterij spontaan kan ontploffen, en niet meer in het vliegtuig mag. Dat de vloeistof doodskoppen krijgt. Speciale verkoop punten komen waar je alleen nog kan kopen met een pasje. Vervolgens kan de belasting snoeihard opgelegd worden. Want ja, het is slecht hoor mensen! Maar als je het dan toch doet zul je ervoor betalen! Ha, want het is een genot’s middel. Hierna ga ik denk een eiland kopen, en roep mijzelf tot machthebber uit. En om hier op te mogen moet je een papiertje op zak hebben dat ik, of mijn liefhebbende vrouw heeft getekend.

De naam van het eiland? ”Usmokia”

About The Author

Martin van Gijn

Other posts by

Author his web sitehttp://martinvangijn.nl

15

04 2014

1 Comments Add Yours ↓

The upper is the most recent comment

  1. 1

    goed artikel.Your Comment