De geest is oppermachtig

De geest is oppermachtig

Dat hoor je toch altijd? Met de geest bedoelen we dan iets wat ergens in die grijze massa woont. Want geloof mij, men is er nog steeds niet achter hoe die grijze massa exact werkt. Nu ben ik zelf natuurkundig ingesteld, en bij mij moet er altijd wel tastbaar bewijs zijn. Kijk, ook al staan er misschien dertig miljoen filmpjes van UFO’s op YouTube. Dit wil nog niet zeggen dat er buitenaards leven is. Maar met zo’n 500.000 miljard sterren om ons heen, waarvan onze zon er eentje is. Zou het toch heel bijzonder zijn dat leven alleen hier ontstaan is. Dat hebben wij weer. Maar landing van een vreemd ruimteschip, en nadere kennismaking zou dan zeer gewenst zijn. Nu bestaan er mensen die het dan nog niet geloven, maar goed. Sceptische mensen heb je altijd, en is niets mis mee. Tot dat het in het extreme wordt doorgevoerd. Stroom kun je ook niet zien, maar steek je vinger in een stopcontact. En voelen zul je het dan zeker. Zoiets had ik dus vorig jaar. Iemand vertelde mij dat ik andere mensen kon helpen. Ik zei, natuurlijk. Dat doe ik al. Wasmachine stuk, auto wil niet starten, kunstwerk in de overbuurman zijn tuin gelast. Kijk, ik ben de slechtste niet. Maar dit was niet wat Tessa bedoelde blijkbaar. Nee, mensen helpen met pijn en andere gebreken. Nu moet u weten dat ik best open sta voor paranormaal en dergelijke. Ik heb tenslotte best vreemde dingen meegemaakt. Maar mensen beter maken zonder pillen, of operatie ging mij heel erg te ver. Maar toch blijft zoiets in je hoofd hangen op één of andere manier. Tot na zo’n twee maanden iemand op het werk last had van pijnlijke nek, en schouders. Ik weet nog niet waarom, maar ik voelde de behoefte om deze man te helpen. Maar wat dan? Ik zei dat ik hem misschien kon helpen. Hij ging met zijn rug naar mij toe zitten. Ik dacht oké, wat nu? Ik legde mijn twee handen op zijn schouders en dacht… Beter worden dan maar. Maar het meest vreemde was dat ik inderdaad “voelde” dat er iets gebeurde. Na een minuut of drie zei iets in me dat het wel genoeg was. Hij stond op, en draaide met zijn hoofd in het rond. Een grote glimlach, ‘het is weg’ zei hij. Ik was met stomheid geslagen. Ik vroeg nog, ‘echt waar’? Hij zei ja, en liep weg. De volgende dag was ik natuurlijk benieuwd hoe het met hem was. Perfect was zijn antwoord, geen last meer. Grote twijfel bij mij. Was dit suggestie? Omdat hij mij aardig vindt? De volgende avond was hij samen met iemand anders die mij vroeg; neem mij niet kwalijk, maar ik hoorde van Vitor dat je wel eens iemand kan helpen. De schrik sloeg om mijn hart, oh jee er komen er nog meer. Maar dat viel mee. Een zere knie, en pijnlijke rug. Het heeft me zes minuten gekost, dus dat valt wel mee. En sindsdien heb ik eigenlijk al aardig wat mensen met allerlei pijnen gehad. Maar goed, bewijs. Nou dat waren dus de blijde mensen. Maar hoe kan dit? We hebben Google, dus tik maar in. Het heeft te maken met trilling. Alles trilt om ons heen, en ons eigen lichaam ook. Zo is het dus mogelijk om gelijk te gaan trillen met iemand anders. En deze een zetje te geven in de goede richting. Het kost geen moeite, geen energie. Tenminste niet van jezelf. Verder zoeken hoe dit precies werkt. Nu is er iemand in Amerika die dit al jaren doet, en uitdraagt. “Richard Gordon” Quantum Touch. En geven ook workshops hoe dit te leren. Even verder zoeken blijkt er ook eentje in Nederland te bestaan. Afgelopen 5 en 6 juli heb ik het eerste level gehaald. Waanzinnig om te doen. Geweldige ervaring. Het is geen zweverig gedoe, of werken met symbolen en dat soort dingen. Nee, gewoon direct en wetenschappelijk benaderd. En PS, gewoon voor iedereen te leren, jong en oud. Ik ben dus om, er bestaat nog veel meer in die grijze massa dan je kunt voorstellen. En waarom niet? We zijn op technisch gebied al aardig ver, maar laten we onze geest niet vergeten. Het is de moeite waard. Voor de mensen die meer willen weten: qtouch.nl

About The Author

Martin van Gijn

Other posts by

Author his web sitehttp://martinvangijn.nl

23

07 2013

0 Comments Add Yours ↓

The upper is the most recent comment

  1. 1

    Wat een gaaf stuk, Martin!
    YolandeYour Comment