Weekers, go home

Weekers, go home

Ja ik heb het gevolgd, ja ik heb mij geërgerd, nee dit kan niet. Mijn moeder heeft mij altijd verteld geen mensen te vertrouwen die iets vertellen met een glimlach. Uitgezonderd mensen uit Azië. Die hebben dan iets ergs meegemaakt, cultuur. Onze cultuur is blijkbaar het sluiten van de ogen bij onrecht. Als je het wordt aangerekend, dan kun je het jezelf niet meer herinneren. En als er brieven zijn gestuurd heb je deze niet gekregen. Heb je ze wel gekregen, dan ben je deze kwijtgeraakt. Heeft iemand anders ze je nog aangereikt, moet je ze nog lezen. Allemachtig, wat een gedraai. Buiten alle dingen om moet deze man onderzocht worden. Zijn geheugen, niet al te best. Algemene ontwikkeling, laat te wensen over. Gezicht zenuw samentrekking, moet nodig naar gekeken worden. Geloofwaardigheid, kan zo doorstromen naar de Europese unie. Sorry, maar dit is een grove belediging van het Nederlandse volk. Ik ken mensen die de zak hebben gekregen voor diefstal van een paar bal pennen. Misschien kun je dit geen diefstal noemen, maar ik kan even niets anders bedenken. Doorsluizen van ons belastinggeld naar criminele organisatie’s? Klinkt dit beter dan. Ik weet dat nog niet zo lang geleden het verleden werd onderzocht van PVV kamerleden. Ach, ach een paar keer te hard gereden. Boete niet op tijd betaald. Wanneer gaat Weekers hiervoor boeten. Het enige wat had kunnen gebeuren was toch aftreden geweest. Hoe kun je nu je burgers vertrouwen geven als je zelf niet te vertrouwen bent? Maar nu hebben we het over Weekers, maar bedenk dat het al vele jaren aan de gang is. Er hebben er al veel meer zitten slapen. Hoeveel misstanden moet je maken om dit rariteiten kabinet te laten opstappen? Belasting ambtenaren waren te emotioneel volgens Weekers. Te emotioneel? Vroeger bouwden ze daar een mooie stapel hout voor. Pek en veren, in blote kont de straat over. En daarna feest voor de mensen die hun frustratie even kwijt konden. Zelfs het woord sorry kon er niet af. “How low can you go?” Er is afgelopen nacht weer een stukje van de Nederlandse democratie ten onder gegaan. Dit spijt me, voor Nederland.

About The Author

Martin van Gijn

Other posts by

Author his web sitehttp://martinvangijn.nl

15

05 2013

Your Comment