De wereld vergaat, weer niet gelukt

De wereld vergaat, weer niet gelukt

Maak je niet druk, de wereld vergaat zeker. Maar het kan nog even duren. Ik weet, terwijl ik dit schrijf is het nog geen twaalf uur ’s avonds, maar ik durf het op te schrijven. En wat nu zo jammer is, we gaan met z’n allen. Echt, er zal geen uitzondering zijn voor een paar gelukkigen. Tenminste, als je op aarde blijft natuurlijk. Verlos ons van alle kwade dingen zou een leuke eerste poging zijn. Maar we moeten het echt samen oplossen op deze aardkloot. Geen overmatige zonne-activiteit, geen zondvloed, geen meteorieten, geen Nebura of andere planeten die gaan botsen. Nee, ook geen deeltjes experiment gepland voor de hele maand. Dus ik voorspel het voortbestaan van deze wereld. Een aarde die het energie probleem oplost, de natuur respecteert, oorlogen oplost, en alle geloven de wereld uit helpt. Doordat het reizen steeds makkelijker wordt zullen alle rassen door elkaar gemengd worden. Uiteindelijk zijn we dan lichtbruin, met een tikje geel. Discriminatie is dan moeilijk wat de kleur betreft. Alle eigenschappen zullen ook worden gekopieerd in onze genen. Zodat we in staat zijn om op een hoger niveau te komen. Doordat automatisering doorgaat, en het geld werken anders wordt ingedeeld krijgen we drie maal zoveel vrije tijd als dat we nu hebben. We zullen ons meer gaan richten op ons sociale niveau, en scheppend gaan denken. Ruimte reizen word als heel normaal ervaren. En we zullen nieuwe technieken ontdekken die het mogelijk maken met de snelheid van het licht te kunnen reizen. Nederzettingen op mars zijn heel normaal, en we kijken uit naar planeten die om andere sterren aanwezig zijn. Dit is allemaal mogelijk omdat we ons richten op scheppingen in plaats van oorlogen. Hierdoor komt er zeer veel kapitaal vrij. We spreken dan inmiddels niet meer van geld. Dat bestaat niet meer.

Iedereen heeft een basis inkomen. Politiek bestaat niet meer. Alleen nog maar “denk tanken” die bekijken hoe we alles zo efficiënt mogelijk kunnen doen. Deze “denk tanken” doen dit in hun vrije tijd. Als je echt iets wil voor deze aarde, doe je dit in je eigen tijd als hobby. Alleen de vermelding van je naam moet voldoening hier aan geven. Het opvoeden van onze kinderen komt in een heel ander daglicht te staan. We gaan ons geestelijk verruimen, en proberen onze kinderen te laten groeien op dit gebied. We zullen leren hoe we de biologische  atmosfeer in stand houden, en verbeteren. Overstromingen, vulkaan uitbarstingen gaan beheersen. De zon is niet langer een raadsel meer, en zullen we stabiliteit meegeven om grote zonne-uitbarstingen te voorkomen. Inmiddels hebben we laten zien waar we toe in staat zijn, en ander beschavingen maken contact met ons. Het bestaan hiervan hadden we al langzamerhand begrepen. Door dit contact krijgt de aarde een grote boost, en zijn de laatste problemen verleden tijd. We gaan leren omgaan met een nog grotere diversiteit dan dat we ons ooit voor hadden kunnen stellen.  Ziekten en ander ongemakken zijn we de baas. De gemiddelde leeftijd is inmiddels 200 jaar.

Ga je met me mee?

[wp_ad_camp_1]

 

About The Author

Martin van Gijn

Other posts by

Author his web sitehttp://martinvangijn.nl

21

12 2012

4 Comments Add Yours ↓

The upper is the most recent comment

  1. Henny #
    1

    Ik moet er nog even over denken, misschien vind ik altijd een rot woord. Misschien kom ik, misschien gaan we dit of dat doen en nu gaan we misschien met zíjn allen ten onder. Dus misschien dat ik mee ga, voor één keer zeg ik misschien.

  2. Ingrid #
    3

    Ik ga mee…..IK de optimist! Ja Mart, zo zal het gaan! Geld niet meer belangrijk (gelukkig) maar elkaar helpen om een zo goed en mooi leven te hebben. Dingen maken…goed eten uit de biologische tuin. Werken met je paard. Ik ben er wel klaar voor! Ik sta er wel voor open, nu de rest nog!Your Comment