N-57 Dood door schuld

N-57 Dood door schuld

Weer drie doden, weer een familie ontwricht. En volgens de provincie Zeeland staan er geen punten betreft veiligheid op de agenda. Wat wil dit dan zeggen. Volgens mij het volgende;
Dat het de provincie niet uitmaakt hoeveel doden er nog zullen vallen. Dat er al lang bekend is waarom er zoveel ongelukken zijn. Is dit geen verschrikkelijke ontwikkeling? Ontkennen we nog steeds dat er auto’s bestaan? De N-57, het zou een leuk fietspad zijn, maar voor verkeer ongeschikt. Te smal, en een paar onmogelijke situaties eisen te veel levens. Kijk, een ongeluk is een ongeluk. Maar wordt in dit geval veroorzaakt door een weg die in de vorige eeuw al aangepast zou moeten zijn. Heeft dit bestuur geen schuldgevoel? Is er een schuldige aan te wijzen? Volgens mij wel. Straks komen de toeristen weer. Want ja, die willen we wel natuurlijk. Of zou het een manier zijn om van je burgers af te komen. Krijgen straks landelijk te kleine wegen. En als er nu een goed alternatief was? Begin vorige eeuw reed er een trein vanaf Rotterdam naar de kust van Voorne. Helaas hebben we deze verbannen, en de rails verwijderd. Er voor in de plaats hebben we een boemeltje naar Spijkenisse gekregen.

Ze noemen het een metro, maar volgens mij zien die er anders uit. Hij gaat ook niet verder. Wist u dat er in Zeeland helemaal geen treinverkeer is. Oh, wacht eens. Dit is niet helemaal waar. Er is nog een klein stukje verhuisd van Voorne naar Ouddorp. Ik zie net op de website dat er nog donateurs nodig zijn. Dus zelfs dit kleine stukje moet smeken om geld. Het is te triest voor woorden. Zelfs dit kleine piep stukje zit op zwart zaad. www.rtm-ouddorp.nl ben ik nu te somber? Is het niet eens tijd voor een ander bestuur hier en daar? Moeten er niet eens een paar van hun luie reet af komen. Ben ik te grof? Nou dan maar grof, dan maar onbeschoft. Ik heb dit gelukkig niet op mijn geweten. Ik schrijf zo nu en dan wat. In de hoop dat iemand zich aangesproken voelt en eens actie onderneemt.

Zie hier het filmpje hoe smal

[wp_ad_camp_1]

About The Author

Martin van Gijn

Other posts by

Author his web sitehttp://martinvangijn.nl

22

04 2012

0 Comments Add Yours ↓

The upper is the most recent comment

  1. van der zee #
    1

    waar gaat dit nog over????

    • 2

      Dit gaat over het onverwijld zakken vullen van een handje vol mensen en niets doen voor de samenleving. Die het niets kan schelen hoeveel doden er vallen, als hun maar rustig kunnen blijven zitten in hun lederen stoel. Als je jezelf herkend in het verhaal dan ben je één van deze mensen, en hoop ik dat je nadenkt over wat je nog zou kunnen betekenen voor de samenleving. Als je jezelf niet herkend ben jij één van die slachtoffers.Your Comment