Vele manieren om de recessie een handje te helpen

Vele manieren om de recessie een handje te helpen.

Vandaag een nieuw dieptepunt bereikt 0,7 procent. Dit kan beter! Hier wat punten om aan te denken dit cijfer wat op te vijzelen.
Ga niet meer op vakantie, ook niet in Nederland. Spaar dit geld op. Het helpt je niets, want door geld ontwaarding, en diefstal van je bank zal het toch langzaam verdampen.
Geen plotselinge aankopen meer. Zo verkopen de winkels niet veel meer, en kunnen fabrieken minder produceren. Minder productie betekend minder arbeid, dus meer ontslagen. Zo snijdt het mes aan twee kanten. Mensen zonder baan kunnen minder kopen. En zo is het balletje weer rond.
Rij zo weinig mogelijk auto, want geen benzine zijn geen inkomsten voor onze regering. Hoeven ze het ook niet uit te geven.
Geen geld naar de beurs brengen. Het zou de koersen doen stijgen, en alle pensioen fondsen meer waard maken. Beter dit te laten, zodat uw pensioen niet meer het opnemen waard zal zijn aan het eind van de rit. Het pensioen fonds zal meer geld van uw vragen. Dit maakt dan toch niet uit, want het is dweilen met de kraan open.
Zet de kachel op een graad of vijftien. Geen gas, geen belasting over dit bedrag!
Gebruik zo weinig mogelijk elektra, met kaarsen krijg je ook licht.
Zeg alle kranten weekbladen abonnementen op. Die ook op de knieën. Ook hier kunnen mensen op straat worden gezet. Hè hè.
Stem op de PvdA, SP, Groen links. Deze partijen geven graag geld weg voor géén geleverde arbeid. Allermooist is dat het direct buiten Nederland verdwijnt. Wat hier niet wordt besteed, hebben geen last van.
Koop geen nieuwe meubels, geen nieuwe auto. Rij hem tot de draad toe op.
Richt geen tuinen opnieuw in. Koop geen tuinplanten.
Kijk heel de dag somber, en waarschuw iedereen geen geld uit te geven. De broekriem aantrekken. Oudere zullen begrijpen wat ik hiermee bedoel. Zo kunnen we het land zeker binnen een jaar kapot maken. Op een zeker moment behoef je niets meer te doen, het zal dan vanzelf in elkaar storten. China zal ons opkopen, en dan kunnen we met z’n allen in de “Apple” fabrieken gaan werken. Niemand zal klagen over weinig loon, en rusttijden. Alles willen we aanpakken om wat te eten te hebben. Zelfs onze kinderen zetten we in. De website van de PVV over oost Europeanen is veranderd in hulp aan de Nederlanders. Polen en andere oost Europeanen zijn al lang terug naar huis. Daar hebben ze hun eigen tuintje. En hebben zo genoeg te eten. Bij tijd en wijle vertrekken er dan ook vrachtwagens met voedsel voor Nederland. We zijn daarna nog nooit zo blij met oost Europeanen geweest. Als tegenprestatie sturen wij klompen, en handbeschilderde molentjes.

Als je heel graag iets wilt, gebeurd het ook. Gelukkig kijken onze kinderen nergens naar, en hebben geen idee waar het over gaat. Drommen jeugdige mensen zullen aanstaande maart voor de winkels staan. Om de prachtige IPad 3 aan te schaffen.
Yeh!

[wp_ad_camp_1]

About The Author

Martin van Gijn

Other posts by

Author his web sitehttp://martinvangijn.nl

15

02 2012

Your Comment