Nieuw “speelgoed” voor kinderen

Nieuw “speelgoed” voor kinderen

Het moet toch niet gekker worden. Een diertje pas ontdekt en nu al al als speelgoed te koop. Mini kippen. Kippen zo groot als een knikker. De kuikentjes zijn zo groot als een maïs korrel. Zo begint het ook. Een klein kastje met stekker, die de eitjes uitbroed. Na zo’n vier weken is het zover. Kuikentjes ter grootte van een korrel maïs. Het voedsel voor deze micro kuikens is dan ook aangepast. Het bestaat uit geplette sesam zaadjes. Aangezien ze zelf zo groot zijn als een maïs korrel. Daarna een heuse boerderij van vijfentwintig bij vijfentwintig centimeter. Compleet met nachthok. Zeer fijn zaagsel ligt op de grond van hun vertrek. Ondanks hun grootte zijn ze zeer intelligent. En je kunt ze dan ook allerlei kunstjes leren. Kleine hoepeltjes, en tred molen worden erbij geleverd.

Ze planten zich heel makkelijk voort. Binnen de kortste keren heb je mini eitjes. Compleet rond en een beetje bobbelig. Het zijn net kleine golf balletjes. Ze voelen zacht aan. Wie ooit wel eens een schildpad ei heeft gevoeld weet wat ik bedoel. Ook deze kun je uitbroeden met het bijgeleverde broei bakje. Aangezien ze zelf niet nest vast zijn. Er komen T shirts, truitjes en allerlei andere merchandisers voor dit fenomeen. Zo voor de Pasen is dit natuurlijk hartstikke leuk. Ik weet alleen niet hoe de partij van de dieren hier op gaat reageren. Voor de kinderen is het in ieder geval leuk.

[wp_ad_camp_1]

About The Author

Martin van Gijn

Other posts by

Author his web sitehttp://martinvangijn.nl

22

02 2012

1 Comments Add Yours ↓

The upper is the most recent comment

  1. h.van IJperen #
    1

    Was leuk, ik heb al wat worteltjes geplukt.Smaken heerlijk.Leuk speeltje, zelfs voor mensen op leeftijd, hihi.Your Comment