Grijze haren

Grijze haren

Ik hou ze kort, dan valt het mee. Dus dan minder eerbied, want het liedje zegt “Ik heb eerbied voor jou grijze haren.” Beter grijs dan geen haren? Maar kaal is weer sexy. Maar een zangeres met stekels vind ik niks. Zeker niet sexy, kaal ken ik er ook niet veel van. En de gene die ik kon, nee niet sexy. Maar grijs is toch ook een kleur? Alle echte mannen lopen in grijze pakken. Ja toch, niet toch, echt wel. Muizen zijn ook grijs. Echte grijze muizen in pakken. Mmm, niet echt flitsend. Maar als je bent geflitst is het ook niet fijn. Zeker niet door een grijze flitspaal. Meestal krijg je dan de foto in zwartwit thuis gestuurd. En het merendeel is dan weer grijs. Kunnen ze voor zoveel geld geen kleuren foto sturen. En van die bekeuring krijg ik dan weer grijze haren. Ik hou ze kort, voor de zekerheid. Grijze kentekens heb je ook niet meer. Die zag je een stuk minder goed. Zeker met grijs weer. Is het weer grijs? Deze kan twee kanten op. De ene geeft regen, en de andere geeft haren. Grijze wel te verstaan. Niet zwart en niet wit, we hebben het liefst iets middenin. Dan ga ik voor kleur. De aarde vanuit de ruimte, blauw. Prachtig, maar een vrouw met blauw haar. Nee Barb, ik ga voor mijn eerste liefde. En dat was rood.

[wp_ad_camp_1]

About The Author

Martin van Gijn

Other posts by

Author his web sitehttp://martinvangijn.nl

22

02 2012

Your Comment