Andere troonrede

Andere troonrede

Geachte burgers van Nederland. Het is tijd voor een andere aanpak. Vele jaren zijn verstreken. En telkens waren er niet veel lichtpuntjes in mijn rede. Dit is vanaf nu verleden tijd. Ja, wij kunnen dat ook! Per directe ingang is iedereen in Nederland gelijk. We zijn één land, één volk. Het belasting tarief, heeft nog maar één tarief. Daardoor kunnen vele ambtenaren een andere opleiding gaan volgen. Het merendeel zal de politie gaan versterken. Overige deel zal in de hulpverlening zijn weg vinden. Zoals jullie weten is het weer in Nederland niet optimaal te noemen. Daarvoor zal heel Nederland overdekt worden met kunststof platen gelijk als een planten kas. Schiphol zal dan niet meer gebruikt kunnen worden. En zijn we van die herrie ook af. Inplaats daarvan zal er in de Noordzee een nieuw vliegveld komen. Bovenop de kunststof platen komen windmolens te staan die Nederland van energie zullen voorzien. De energie die te veel wordt geleverd zal worden omgezet in licht. Speciale lampen die het zonlicht kunnen vervangen. De regen zal worden opgevangen, en alleen nachts plaats vinden tussen drie en vier uur. Alle spoorwegen zullen zes baan’s snelwegen worden. Want het is duidelijk dat het met de treinen niet opschiet. Vrachtwagens krijgen een eigen weg. Iedereen in Nederland zal een basis uitkering krijgen waar ruim van te leven is. Werkende mensen zullen minimaal twee maal zoveel verdienen. Alle geld zal worden afgeschaft. Het is duidelijk dat dieven en gespuis blijven stelen. Voortaan zal er alleen nog maar elektronisch betaald kunnen worden. Alle auto’s zullen vanaf volgend jaar elektronisch zijn. Nieuwe accu’s maken het mogelijk om vijfhonderd kilometer te rijden. Het klimaat in Nederland zal drastisch veranderen. Hierdoor zullen bananen, en ander tropisch fruit gewoon in uw achtertuin kunnen groeien. Voorts, zullen er bij elke stad en dorp voldoende zwembaden zijn. Entree is gratis. Het plan een berg te maken van twee kilometer hoog is goedgekeurd. En zal midden in het IJsselmeer komen te staan. Deze zal het hele jaar voorzien zijn van kunstsneeuw. Pensioen zal ingaan na vijfendertig jaar gewerkt te hebben. Studiejaren niet meegerekend. Internet komt voor iedereen gratis beschikbaar. Natuur gebieden zullen niet meer apart liggen. Maar deel uitmaken van het leefgebied van de mens. Op de manier zullen we pas echt kunnen genieten van de natuur. Door het milde klimaat zullen er ook minder zieken zijn. Aan andere leuke punten zal nog gewerkt worden. Tegenstanders van deze plannen krijgen een éénmalige vergoeding. Hiermee kunnen ze emigreren naar een land van keuze. De Euro zal wereldwijd worden ingevoerd. Zo hebben we dan geen schommelingen meer. Er zullen alleen nog maar centrale banken zijn met één rentevaste voet. Deze zal nooit meer bedragen dan twee procent. Het weekeinde zal worden uitgebreid naar drie dagen. Vrijdag, zaterdag, zondag. Winkels mogen hun eigen opening tijden bepalen.
Voorts zal de troonrede meerdere keren per jaar worden gehouden. Als er meer positieve punten zijn te melden. Er zal een permanente commissie opgericht worden waar goede ideeën van het volk rechtstreeks binnen komen.
Landgenoten, wij zullen elkaar binnenkort weer zien. Geniet intussen van uw land, want het leven is te kort.

[wp_ad_camp_1]

About The Author

Martin van Gijn

Other posts by

Author his web sitehttp://martinvangijn.nl

15

09 2011

1 Comments Add Yours ↓

The upper is the most recent comment

  1. h.van ijperen #
    1

    Ja, dat lijkt me wel wat, het laatste. Leuk ! De andere zijn ook weer mooi. GroetjesYour Comment