Sigaretten die vanzelf uitgaan

Sigaretten die vanzelf uitgaan

Nu dacht ik dat dit altijd al gebeurde als ze op zijn. Maar ik wil graag een paar dingen weten. Hoelang is hierover nagedacht, en wat heeft het gekost? De ballonnen blijven maar vliegen. Hele bossen rubber bomen gaan er aan. Dus als ik goed begrijp is dit nodig om brand te voorkomen. Kun je hem dan net zo goed helemaal niet aansteken? Het is natuurlijk bedacht door een anti rook terrorist. Dat kan niet anders. Ik zie het al voor mij. Om de minuut je sigaret uit, om hem vervolgens weer aan te steken. Is dat niet slecht voor het milieu? Want door dat vele aansteken is er meer plastic nodig voor de aanstekers. Meer gas voor de vulling, jawel weer een bos om voor de lucifers houtjes. En alles moet natuurlijk Europees geregeld zijn. Waar halen de mensen de tijd vandaan? Maar stel, stel dat dit daadwerkelijk onderzocht zou gaan worden. Dan wil ik ook nog wel een paar dingen. Ik wil een perzik die niet druipt als je deze eet. Ik wil dan een fles wijn die altijd vol blijft. Of wacht, deze was toch al eens uitgevonden tweeduizend jaar geleden. Geloof dat ze de formule toen kwijt zijn geraakt. Iets met een kruis en zo. Nee, dan heb ik liever een sigaar die altijd aan blijft. Ik heb een uitstekende asbak, dat gaat lukken. Gelukkig zijn er nog genoeg anders denkende mensen over. Anders zou ik echt niet weten hoe we verder moeten. Wanneer gaan we ons eens druk maken om de echte zaken. Je behoeft echt niet ver te denken. Geneesmiddel voor kanker, oplossen van het energie vraagstuk. En als je toch bezig bent. Ik heb het al eerder geschreven. Natuurlijk de wereld vrede. Daarna ben ik echt te porren voor die zelf dovende sigaret.
[wp_ad_camp_1]

About The Author

Martin van Gijn

Other posts by

Author his web sitehttp://martinvangijn.nl

04

07 2011

Your Comment