New York rookt niet meer…

New York rookt niet meer…

Gelukkig, geen rook meer in de parken, restaurants, en zelfs sommige appartementen. Geen bruine kroegen meer. Geen bierlucht meer vermengt met rook. Geen karamel pijp tabak meer. Geen sigaren lucht meer uit de bejaarden huizen. Gelukkig, we hebben veel bereikt. En hoe zit het nu met de vrede (‘s) pijp? Toch leuk in het land waar het roken praktisch is uitgevonden. Wel jammer dat elke auto, taxi of bus nog steeds dikke walmen rook uit braken. Dit schijnt dan toch een moeilijker op te lossen probleem te zijn. Dat aspartaam in alle light en vele andere voedsel producten voorkomen. Zet maar eens .nl achter aspartaam in je browser. Dat dit alleen nog maar dikkere mensen en doden veroorzaakt, deert blijkbaar niet. Dat soft en hard drugs nog steeds welig tieren. Met de daarbij behorende bendes die elkaar uitmoorden, en veel onschuldige slachtoffers maken. Hele volkeren elkaar uitmoorden, zogenaamde presidenten voor miljarden achterover drukken. Schandalen er zijn om in de doofpot te duwen. Complete zeeën zijn radioactief, net zoals de vissen die daaruit komen op de markt liggen voor de locale bevolking. Olie en gas moeten nodig vervangen worden. Metro’s, treinen en bussen voor eigen risico zijn. Ja, het zijn zo van die problemen die je niet zo snel op lost.
Hoe gemakkelijk is het dan om het roken aan te pakken. Niemand gaat hier met goed fatsoen tegenin. Deze mensen zijn zoo gemakkelijk aan te pakken. Je behoeft nergens voor te vechten. Niets te doen dan een paar wetten aan te nemen. Organiseer een hand vol ambtenaren, en klaar ben je. Tsjonge, tsjonge wat hebben we veel bereikt. Nu heb ik zin, zin in een groot glas rode wijn. En een dikke sigaar in mijn hoofd. Ik haal nog een schaaltje toostjes, die ik schandalig ga beleggen met een dik stuk zalm. Ja ja, veilig gevangen, onbespoten, en grootgebracht met niet gemanipuleerd voer. Gerookt op duurzaam gekapt hout. Afgezogen met een koolfilter gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Mijn avond kan niet meer stuk.

[wp_ad_camp_1]

Tags: ,

About The Author

Martin van Gijn

Other posts by

Author his web sitehttp://martinvangijn.nl

23

05 2011

Your Comment