In de ideale wereld, is iedereen gelukkig

Moeten we daar gelukkig mee zijn, en is dit ook zo? Is het niet zo dat,.. als alles ideaal is je geen vergelijking materiaal meer hebt. Is het echt zo fijn dat alles perfect is? Is dat niet net zo iets van…. Als je niet verliezen kan, is het dan leuk om te winnen?  Stel iedereen wint morgen op zijn gekochte lotto formulier, en kan alles kopen, niet meer werken, en alleen achterover hangen. Alleen, wie gaat dan al die dingen maken, want ja,… we hebben immers allemaal geld. Wie gaat al dat werk uitvoeren? Vuilnis komt torenhoog in de straat te staan. Verlichting valt uit, want niemand wil nog kolen in die elektriciteit centrale gooien. Benzine zal ook in korte tijd niet meer te leveren zijn. De bakker bakt niet meer, en de boer oogst niet meer. We gaan binnen de kortste keren met z’n allen dood!

Wel steenrijk, dat is waar.

[wp_ad_camp_1]

About The Author

Martin van Gijn

Other posts by

Author his web sitehttp://martinvangijn.nl

17

11 2010

1 Comments Add Yours ↓

The upper is the most recent comment

 1. Anita van Gijn #
  1

  Haha nee zo is de mens niet,de mensen willen overleven dus ga je weer aan de slag.Het is zeker waar wie wil er dan nog vuil ophalen???
  ********
  Niemand, we zijn verloren.
  Martin.Your Comment